ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τ.Τ πραγματοποιώντας μέρος των σπουδών του στο City, University of London.
Παράλληλα κάνει το Masters του πάνω στα προηγμένα συστήματα παραγωγής στο Kingston University of London, ενώ ασχολείται ερευνητικά με την υπολογιστική μηχανική και τον προγραμματισμό.
Η διαμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον έφερε σε επαφή με την Underground Techno και House σκηνή, αλλάζοντας την νοοτροπία του ως προς το Clubbing και την εφαρμογή των τεχνολογικών καινοτομιών στο DJing.
Ξεκίνησε να ασχολείται ως DJ στην ηλικία των 12 όπου ήρθε σε επαφή με το πρώτο DJ λογισμικό. Αργότερα, λόγω των σπουδών του, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στην παραμετροποίηση των προγραμμάτων για DJs καθώς και στο τεχνολογικό κομμάτι που περιβάλλει το Digital DJing και τον hardware εξοπλισμό.
Από 2012 έως το 2014 διετέλεσε αρθρογράφος και developer για τον ιστότοπο DJunkies.gr παρουσιάζοντας τις ιδέες του και τις καινοτομίες του πάνω στο DigitalDJing. Παράλληλα, είναι ενεργό μέλος πολλών κοινοτήτων DJs, παρέχοντας την τεχνική-τεχνολογική βοήθειά του σε πολλά μέλη τους.

Οργάνωση / Πληροφορίες
Χρήστος Νίκας
0030 6977 33 99 64

info@wdjc.gr
wdjconvention@gmail.com

Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter και μείνετε ενήμεροι για τα τελευταία νέα του Συνεδρίου

© 2017 1st National Wedding DJs Convention. All Rights Reserved.    Designed and developed by Lookforit