ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

Ονομάζομαι Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης και είμαι influencer και ιδρυτής του It’s a MAN’s Class.

Το It’s a MAN’s Class είναι ένα international personal style website, το οποίο ασχολείται με το κλασικό ανδρικό style και lifestyle, εκφραζόμενο μέσα απο ποιοτικές και διαχρονικές ενδυματολογικές επιλογές.
Η αγάπη μου για τη μόδα και το design, σε εκφραζόμενη, κυρίως, μέσα απο τον τρόπο ζωής μου, έγινε το μέσο ώστε να δημιουργήσω έναν καινούριο “κόσμο” γεμάτο χρώματα, αρώματα, υλικά, τοποθεσίες, αλλά κυρίως αγάπη για το όμορφο. Θα μπορούσα να πω πως το “It’s a MAN’s Class” είναι ένα manual για “κυρίους” που σέβονται τον εαυτό τους.
Το It’s a MAN’s Class είναι μεταξύ λίγων site στην Ευρώπη που ασχολείται αποκλειστικά με το ανδρικό luxury & classic style και είναι πολύ δημοφιλές σε άντρες ηλικίας 22-50 ετών.
Έχουμε συνεργαστεί με πολλές αξιόλογες εταιρίες όπως VOLVO, Longines, Burberry, Sciamat, KORRES και πολλούς αξιόλογους ράφτες.
Το It’s a MAN’s Class έχει φιλοξενηθεί σε πολλά φημοφιλή περιοδικά όπως Marie Claire, DIDEE, Votre Beaute, Men Style Fashion, SavoirVille, One Man etc., ενώ είναι διακριθεί με το βραβείο του MAN OF STYLE 2016 at MARIE CLAIRE BLOG AWARDS 2016.

http://www.itsamansclass.com
https://www.facebook.com/itsamansclass/
https://www.instagram.com/itsamansclass/

Οργάνωση / Πληροφορίες
Χρήστος Νίκας
0030 6977 33 99 64

info@wdjc.gr
wdjconvention@gmail.com

Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter και μείνετε ενήμεροι για τα τελευταία νέα του Συνεδρίου

© 2017 1st National Wedding DJs Convention. All Rights Reserved.    Designed and developed by Lookforit