ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε στο 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο για το Wedding Entertainment WDJC, που θα διεξαχθεί 25-26 Μαρτίου 2017.

Απευθύνεται σε κάθε DJ που ασχολείται και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του γάμου και των events τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Σε μικρές και μεγάλες εταιρείες, αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες. Σε έμπειρους DJs με προϋπηρεσία στο χώρο, αλλά και σε Djs που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον δημιουργικό κόσμο του Wedding Entertainment.

Έγκριτοι προσκεκλημένοι ομιλητές, Έλληνες & Ξένοι, θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευρεία θεματολογία, επικεντρωμένη σε εξειδικευμένα ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο DJ τόσο ως “performer” όσο και ως επιχειρηματία.

Τα τελευταία χρόνια – στην εγχώρια αλλά και διεθνή βιομηχανία του γάμου- έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές σε κοινωνικό, οικονομικό & τεχνολογικό επίπεδο . Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απαιτούν από τον Έλληνα επαγγελματία DJ και επιχειρηματία που ασχολείται με το γάμο, νέες προσωπικές και οργανωτικές δεξιότητες, δικτύωση καθώς και επίκαιρη γνώση όλων των τάσεων, τεχνολογιών και πρακτικών marketing.

Ελπίζουμε ότι, η σύμπραξη όλων μας, θα συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του Wedding & Event Entertainment στη χώρα μας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση, τη σωστή αξιολόγηση και κοστολόγηση των υπηρεσιών μας, τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές πελατολόγιο, καθώς και την προβολή του κλάδου και της Ελλάδας παγκοσμίως.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όλους όσους θα εργαστούν για την υλοποίηση του Συνεδρίου. Τις εταιρείες χορηγούς που θα συνεισφέρουν με την υποστήριξη τους, όλους τους Έλληνες και ξένους ομιλητές οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και θα μας τιμήσουν με το έργο και την παρουσία τους, όλους εκείνους που θα συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου και κυρίως όλους εσάς που με τη συμμετοχή και την προσέλευση σας από όλη την Ελλάδα, μας δίνετε το κίνητρο να συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια.

Περιμένοντας να σας καλωσορίσω στο συνέδριό μας, σας διαβεβαιώνω ότι η παρουσία σας, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

Mε εκτίμηση
Χρήστος Νίκας | Διοργανωτής WDJC

Οργάνωση / Πληροφορίες
Χρήστος Νίκας
0030 6977 33 99 64

info@wdjc.gr
wdjconvention@gmail.com

Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter και μείνετε ενήμεροι για τα τελευταία νέα του Συνεδρίου

© 2017 1st National Wedding DJs Convention. All Rights Reserved.    Designed and developed by Lookforit