Το παιχνίδι ειναι ομαδικό μαγκες.

‘Οταν λες οτι προσφέρεις φωτισμό στο ζευγάρι (και ξέρεις τι σου γίνεται) σκέψουν ότι αυτό το ζευγάρι δεν θα ζήσει μόνο τις υπηρεσίες σου εκείνο το βράδυ.
Θα τις ξαναζήσει δεκάδες φορές μέσα απο τις φωτογραφίες τους και το video.

Αν ο φωτισμός σου φαίνεται γαμάτος στις φωτογραφίες, guess what… η καλύτερη διαφημιση. Αν είναι όλοι μπλέ σαν στρουμφάκια, μωβ σαν μελιτζάνες και πρασινοι σαν zombie από το walking dead, δεν βοηθάς το upselling σου.

Δεν στήνεις όμορφα το φωτσμό σου ΓΙΑ τον φωτογράφο. Κάνεις καλή δουλειά για τον πελάτη σου και το brand σου. Ο φωτογράφος είναι απλά αυτός που θα φροντίσει αυτή η καλή σου δουλειά να μείνει.

Όσον αφορά στο video….
Ρε μπανανόφλουδα!
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι ο videographer χέστηκε για τα κλαρίνα που παίζεις ή το κομμάτι εισόδου που έβαλες ή αν δεν ξέρεις πως να δώσεις ήχο από το μείκτη σου, άστο. Κλείστο. Πήγαινε να μαζεύεις ξαπλώστρες.

Το μόνο που θέλει και αυτός είναι οι ομιλίες ή ένα απόσπασμα απο το πρόγραμμα με το οποίο πάλι διαφήμιση κανεις. Θα βλέπουν όλοι για χρόνια ποόσο γαμάτα έπαιζες.

Επικοινωνήστε με αυτούς τους 2 επαγγελματίες. Συστηθείτε, βοηθήστε και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα αυτής της καλής και ουσιαστικής δικτύωσης

Όσο για σας αστέρια μου φωτογράφοι και filmmakers*….
Σε όποιον σας βοηθάει να κανετε καλύτερα και πιο εύκολα τη δουλειά σας, στείλτε καμιά εικόνα. Διαφήμιση είναι το sharing / tagging.
Μη ζητάτε μόνο.

Αν καταφέρουν ποτέ οι videographers να τελειώσουν το editing…