ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΣΑΛΟΥΔΗΣ

Σπούδασε Marketing στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας και εργάστηκε στον τομέα αυτό για 6 χρόνια στην Vodafone.
Παράλληλα μπήκε στην ζωή του η φωτογραφία. Παρακολούθησε σεμινάρια ασπρόμαυρης καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο Δήμο Ζωγράφου και άρχισε να εμφανίζει και να τυπώνει στον σκοτεινό θάλαμο.
Με την προοπτική της επαγγελματικής ενασχόλησης με την φωτογραφία, σπούδασε για δύο χρόνια στο Δημόσιο ΙΕΚ Φωτογραφίας στην Κηφισιά. Ολοκληρώνοντας τους κύκλους μαθημάτων, αποχαιρέτησε προσωρινά τον κόσμο του Marketing και άνοιξε πανιά για τον κόσμο που έβλεπε μέσα από τον φακό της φωτογραφικής του μηχανής.
Πλέον ασχολείται με αρκετά είδη φωτογραφίας, μεταξύ των οποίων και τη φωτογραφία γάμου.
Για να βοηθήσει φωτογράφους γάμου αρχικά, αλλά και γενικότερα επαγγελματίες γάμου αργότερα, ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια και να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Marketing και επιχειρηματικότητας, εξειδικευμένα πάνω στις ανάγκες τους.
Έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Marketing και επιχειρηματικότητας, σε περισσότερους από 45 επαγγελματίες γάμου στην Ελλάδα και συνεχίζει να κοουτσάρει μερικούς από αυτούς.
Τελευταίο του project, η δημιουργία υποδειγμάτων για επαγγελματίες γάμου στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Shop του site του ( www.marketingglasses.com ).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Mastering pricing

 

 

Για ποιον είναι:

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου και είναι ιδανική για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το γάμο. DJs, Μουσικούς, Performers, Mobile Bars, Photobooths, Χώρους εκδηλώσεων, Wedding Planners.

Γιατί να την παρακολουθήσεις:

Η κοστολόγηση των υπηρεσιών μας ως επαγγελματίες γάμου είναι μία από τις πιο σημαντικές, αλλά και δύσκολες λειτουργίες που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε ως ιδιοκτήτες μία μικρής επιχείρησης. Αγαπάμε την τέχνη μας, μας αρέσουν οι γάμοι (στους περισσότερους) και θέλουμε να εντυπωσιάζουμε τα ζευγάρια μας με το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας.
Ταυτόχρονα όμως, μας πιάνουν τύψεις και δισταγμοί, επειδή αισθανόμαστε ότι μπορεί οι τιμές να φανούν υψηλές και να κατηγορηθούμε ακόμα και για αισχροκέρδεια. Δεν θέλουμε να μας περάσουν για άπληστους, αλλά για καλλιτέχνες.
Κάθε μέρα που επιχειρούμε και είμαστε στην αγορά του γάμου, έχουμε έξοδα και παίρνουμε ρίσκα. Πληρώνουμε για την ανανέωση του εξοπλισμού μας, για εκπαίδευση, για ενοίκια, διαφήμιση και για αξιόλογους προμηθευτές και συνεργάτες. Δεν το κάνουμε για να επωφεληθούν και να κερδίζουν όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από εμάς. Δεν επιβαρυνόμαστε με όλα αυτά, για να επιβιώνουν άλλοι και εμείς να φυτοζωούμε.
Σε αυτή την παρουσίαση θα δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ψυχολογία για να μπορέσουμε να κοστολογούμε έξυπνα με στόχο το κέρδος.

Ποιό είναι το άμεσο όφελος για σένα από αυτή την παρουσίαση:

Θα μάθεις πως να τιμολογείς πιο έξυπνα.

Θα μάθεις πως να οδηγείς το ζευγάρι στο επίπεδο τιμών που θες

Θα μάθεις πως να έχεις μεγαλύτερο κέρδος από τους υπάρχοντες πελάτες σου.


Περισσότερα για τον Χρήστο Κοντσαλούδη:

https://marketingglasses.com
IG: marketingglasses
FB: https://www.facebook.com/MarketingForWeddingProfessionals/