ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΑΣ

Σπούδασε και δίδαξε Design και Oπτική Επικοινωνία, ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου από το 1996 ως και σήμερα.

Το 2017 οργανώνει το πρώτο Πανελλήνιο συνέδριο για Wedding Djs, με ομιλητές αλλά και καλεσμένους από όλους τους κλάδους του wedding industry.

Την ίδια χρονια δημιουργεί και τα wedding business MasterClasses με θεματολογία wedding marketing, social media και business strategy.

Από το 2019, μέσα από το site του christosnikas.com, εστιάζει στην επιμόρφωση DJs και Επαγγελματιών Γάμου σε θέματα επιχειρείν, με παρουσιάσεις, αρθρογραφία, οργάνωση wedding business σεμιναρίων και αυτού του συνεδρίου.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΙΑ ΤΙΜΟΥΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Πώς να διαχειριστείς σωστά, την ερώτηση που έρχεται πολύ νωρίς.

Για ποιον είναι:

Αν έχεις λάβει μια τέτοια ερώτηση ή παρόμοια, είναι για σένα.

Γιατί να την παρακολουθήσεις:

Μία πρόσφατη μεγάλη έρευνα του Wedding Wire έδειξε ότι το 88% των ζευγαριών θέλουν να δουν τιμές προτού επικοινωνήσουν μαζί σου. Είτε πρόκειται για το site σου, για τηλεφώνημα, για μια συνάντηση ή ένα mail, το πως θα χειριστείς και αντιμετωπίσεις το θέμα των τιμών και τις σχετικές ερωτήσεις είναι ένα λεπτό και κρίσιμο θέμα.

Η ερώτηση για τιμές είναι κάτι απόλυτα φυσικό σε οποιαδήποτε διαδικασία αγοράς και είναι πραγματικά άξιο συζήτησης γιατί οι επαγγελματίες του γάμου το έχουμε πάρει τόσο στραβά.

Σε αυτή την παρουσίαση που είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματία του γάμου, μοιράζομαι, δείχνω βήμα-βήμα και εξηγώ πώς να χειρίζεσαι αυτο το θέμα με σιγουριά και αποτελεσματικότητα. Χειρισμοί που θα έχουν ως αποτέλεσμα ουσιαστικότερα ραντεβού και περισσότερες πωλήσεις.

Ποιό είναι το άμεσο όφελος για σένα από αυτή την παρουσίαση:

Θα μαθεις:

-Τί  είναι τα Buying Signals.

– Πώς να χειρίζεσαι την παρουσίαση (ή όχι) των τιμών σου στο site σου.

– Πώς να χειρίζεσαι τις ερωτήσεις για τιμές στα mails που σου στέλνουν.

– Πώς να χειρίζεσαι τις 5 περιπτώσεις πελάτη που ρωτάει τιμές.


Περισσότερα για τον Χρήστο Νίκα:

www.christosnikas.com