ΧΛΟΗ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα σε αμιγώς καλλιτεχνικό περιβάλλον. Ο πατέρας μου, αρχιτέκτονας, designer, εκδότης και art curator και η μητέρα μου καλλιτέχνης και διακοσμήτρια, μου εμφύσησαν την αισθητική και την αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία.
Αφετηρία των σπουδών μου ήταν το τμήμα Θεατρολογίας.

Η πρώτη μου γνωριμία με τη βιομηχανία του γάμου έγινε το 2007 αλλά ξεκίνησα να εργάζομαι σε αυτή συστηματικά από το 2010 στο τμήμα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μόλις είχα ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό μου στο F&B Managment.
Δοκιμάστηκα σε διάφορους κλάδους του γάμου μέχρι το 2016 που δημιούργησα το πρώτο ελληνικό destination wedding blog “Getting Married In Greece” και στις αρχές του 2019 το “Real Brides”.

Eκτός από πρωτότυπο premium content, οργανώνουμε ιδιαίτερα style shoots και editorials τα οποία έχουν δημοσιευθεί στα σημαντικότερα international wedding blogs.

Παράλληλα από το 2017 καθοδηγώ επαγγελματίες του χώρου δημιουργώντας την κατάλληλη στρατηγική και επανασχεδιάζοντας τη συνολική τους εικόνα, από την εμφάνιση του site, το branding & to brand identity ως το στιλ δουλειάς τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο brand.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

The power of brand identity

Για ποιον είναι:

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και είναι ιδανική για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το γάμο.
Wedding Planners, DJs, Μουσικούς, Mobile Bars, Photobooths, Χώρους εκδηλώσεων κλπ.

Γιατί να την παρακολουθήσεις:

Πίσω από κάθε επιτυχημένο επαγγελματία/εταιρία βρίσκεται μια στρατηγική. Ένα καλοφτιαγμένο brand identity θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις την ποιότητα και την ποσότητα των γάμων που επιθυμείς ανά έτος με την καλύτερη δυνατή αμοιβή περνώντας απλά το σωστό μήνυμα στο κοινό που επιθυμείς.

Καθώς το marketing σήμερα είναι πιο προσωπικό και προσωποκεντρικό από ποτέ, το brand του κάθε επαγγελματία δεν ξεχωρίζει μόνο με το λογότυπο του αλλά με ένα σύνολο στοιχείων όπως οι εικόνες στο site και στα social media, τα χρώματα και η φωτεινότητα, το ύφος των κειμένων και η γενικότερη γραφή, η αισθητική, η συνέπεια, η τυπικότητα, το lifestyle κοκ. Όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν μια συγκεκριμένη “εικόνα” που βγαίνει προς τα έξω και ταυτόχρονα αποτελούν ένα “μήνυμα” που έχει έναν μοναδικό παραλήπτη, το target group που επιθυμεί κάθε επαγγελματίας/εταιρία.

Το μήνυμα αυτό λέγεται “brand identity” και έχει τη δύναμη να προσελκύσει τη niche που επιθυμείς προσφέροντας σου τη δυνατότητα να ανεβάσεις το pricing σου και να αναλαμβάνεις πιο ποιοτικούς γάμους και events.

Ποιό είναι το άμεσο όφελος για σένα από αυτή την παρουσίαση:

– Θα μάθεις πως να δημιουργήσεις μια σωστή στρατηγική

– Θα μάθεις πώς να εξασφαλίσεις την ταύτιση με το κοινό που επιθυμείς μέσω του content σου

– Πως να εκμεταλλευτείς το branding σου στα διαθέσιμα εργαλεία επικοινωνίας


Περισσότερα για την Xλόη Κορομηλά:

www.gettingmarriedingreece.com