ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΗ

“Ανακάλυψα τον συναρπαστικό κόσμο των Social Media το 2008 και ποτέ δεν έχασα το ενδιαφέρον μου γι’ αυτόν!”

Η επαφή μου με τα ψηφιακά μέσα επαγγελματικά ξεκίνησε το 2004. Το 2008 είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο τμήμα Interactive Media του Liverpool John Moores University και ήμουν μέλος του τμήματος Marketing στην εταιρεία Arena & Convention Centre Liverpool. Ενθουσιασμένη από τις νέες δυνατότητες που προσέφεραν τα Social Media, εισήγαγα τη χρήση τους στην επικοινωνία, τη διαφήμιση, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας. Ο συναυλιακός χώρος του Liverpool, Echo Arena, ήταν από τα πρώτα venues στη Βρετανία που διέθεταν στρατηγικά σχεδιασμένη παρουσία στα Social Media.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβα τη θέση Social Media Manager στην εταιρεία επικοινωνίας Xplain, με πελάτες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις.

Από το 2012 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με πλήθος συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο. Το 2015 η προωθητική ενέργεια “Gutenberg Instant Read App”, που δημιουργήσαμε μαζί με μια ομάδα συνεργατών για τον εκδοτικό οίκο Gutenberg, βραβεύτηκε με το βραβείο Mobile Excellence Award στην κατηγορία Mobile Customer Engagement.

Από το 2013 διδάσκω Social Media Marketing σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με τον ΑΚΤΟ.»

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«Instagram & Pinterest GamePlan»

Πώς να κλείνεις περισσότερους γάμους με τα πιο δημοφιλή στις νύφες social media

Για ποιον είναι:

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και είναι ιδανική για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το γάμο.
Wedding Planners, DJs, Μουσικούς, Mobile Bars, Photobooths, Χώρους εκδηλώσεων κλπ.

Γιατί να την παρακολουθήσεις:

Η οπτικοποίηση της επικοινωνίας είναι μια παγκόσμια τάση και αναπόφευκτη λύση σε μια εποχή που κατακλυζόμαστε από τεράστιο όγκο πληροφορίας καθημερινά. Γι’ αυτό τα μέσα που βασίζονται μόνο στην εικόνα κερδίζουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών του Internet.

Το Instagram και το Pinterest είναι τα δημοφιλέστερα από αυτά και οι απολυτοι κυρίαρχοι στο χώρο του γαμου. Ιδιαίτερα αγαπητά και τα δύο στο γυναικείο κοινό, το οποίο τα χρησιμοποιεί για να βρει ιδέες, να αναζητήσει προϊόντα, να δει προτάσεις άλλων χρηστών που εμπιστεύεται και – ειδικά στο pinterest- να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες.

Αυτή τη μεγάλη ευκαιρία αξιοποιούν wedding influencers και όσα brands κατανοούν τις σύγχρονες τάσεις και τις ανάγκες του κοινού τους.

Μην μένεις εκτός! Μάθε πώς μπορείς να προβαλεις και να προωθήσεις τις υπηρεσίες σου εκεί που οι πελάτες σου τις αναζητούν.

Ποιό είναι το άμεσο όφελος για σένα από αυτή την παρουσίαση:

– Θα μαθεις πώς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τα εργαλεία που σου προσφέρουν το Instagram και το Pinterest.

– Θα μαθεις ποιες είναι οι πρακτικές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις.

– Θα μαθεις πώς να δημιουργήσεις ή να διαμορφώσεις το περιεχόμενό σου ώστε να ταιριάζει με τα μέσα αυτά.


Περισσότερα για την Κυριακή Ιατροπούλη:

http://followsunday.com
https://www.linkedin.com/in/kyriakiiatropouli