ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΥΚΟΥΖΓΙΑΝΝΗ

Το βίντεο έχει τεράστια δύναμη. Αποτελεί τον σημαντικότερο τρόπο επικοινωνίας του 21ου αιώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το YouTube.

Το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα του YouTube σε σχέση με τα υπόλοιπα social media είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο (με πρώτη την μητρική εταιρεία Google), κάτι που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες αντιλαμβάνονται και αξιοποιούν για την προβολή της δουλειάς τους.

Η αγάπη μου για το YouTube ξεκίνησε στα παιδικα μου χρόνια (ναι, πράγματι, πολύ πριν ανακαλυφθεί η πλατφόρμα). Το αγαπημένο μου παιχνίδι ηταν να φτιάχνω κατασκευές μπροστά σε έναν καθρέφτη και να εκπαιδεύω το αόρατο κοινό μου ώστε να ακολουθήσει τη διαδικασία…

Αργότερα σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας  και για καλή μου τύχη άρχισα να ανακαλύπτω ότι μου αρέσει ο ψηφιακός κόσμος κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στο School of Management του University of Bath στην Αγγλία με ειδίκευση σε Strategic Information Systems.

Εργάστηκα ως e-Business Communications Manager σε πολυεθνική εταιρία με έδρα την Ελβετία την χρυσή εποχή, οταν ξεκίνησε να ανθίζει το e-Biz και ο επιχειρηματικός κόσμος επένδυε υπέρογκα ποσά δοκιμάζοντας εναλλακτικές μεθόδους ψηφιοποίησης των υπηρεσιών του.

Έφτιαξα το πρώτο μου κανάλι στο YouTube  το 2015  οταν στον ελεύθερο μου χρόνο άρχισα να πειραματίζομαι και ανεβάζοντας βιντεάκια με κατασκευές στο  Imagine Hearts (αυτή τη φορα κοιτάζοντας το κοινό μέσα από μια κάμερα αντί για καθρέφτη).

Εκεί ανακάλυψα τη μεγάλη δύναμη του YouTube και το 2017 δημιούργησα το δεύτερο κανάλι μου, το Make Video Greece, με στόχο να εκπαιδεύσω το ελληνικό κοινό, ελεύθερους επαγγελματίες και Personal Brands στον αποτελεσματικό τρόπο χρήσης του online video ως μέσο εύρεσης νέων πελατών και αλληλεπίδρασης με το κοινό τους.

Είμαι πιστοποιημένη απο το YouTube για Content Strategy και είναι η δεύτερη φορά που θα συμμετέχω ως ομιλήτρια στο συνέδριο WDJC.

Το YouTube for Business τώρα αρχίζει να αναπτύσσεται στη χώρα μας. Όραμά μου είναι να εκπαιδευτούν σωστά και να επωφεληθούν οι Έλληνες επαγγελματίες απο τα τεράστια οφέλη του Online Video και του YouTube.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

CRUSHING YOUTUBE for wedding professionals

Πώς να προβάλλεις τη δουλειά σου στα ζευγάρια και πώς να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε κρατάνε μακρυά από την επιτυχία.

Για ποιον είναι:

Η παρουσίαση θα γίνει Σάββατο 16 Μαρτίου και είναι ιδανική για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το γάμο.
DJs, Μουσικούς, Performers, Mobile Bars, Photobooths, Χώρους εκδηλώσεων Wedding Planners,

Γιατί να την παρακολουθήσεις:

Θα σου δώσει τις λύσεις που χρειάζεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα και να δημιουργήσεις δικό σου κανάλι στο YouTube. Σε ένα χρόνο από τώρα θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση που το τόλμησες έχοντας παρακολουθήσει αυτήν την παρουσίαση.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το online video υπερτερεί έναντι της εικόνας ή του γραπτού λόγου στην επικοινωνία με πιθανούς πελάτες. Η αμεσότητα του βίντεο, και η στρατηγική επικοινωνία μέσω του YouTube αναδεικνύουν τη δουλειά σου, διευκολύνουν την εύρεση νέων πελατών και αυξάνουν την εμπιστοσύνη του κοινού.

Το YouTube ως μηχανή αναζήτησης σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε κοινό που ψάχνει για απαντήσεις στα ερωτήματα του. Αν ΕΣΥ απαντήσεις αποτελεσματικά σε αυτά τα ερωτήματα, έχεις ανακαλύψει έναν από τους ευκολότερους τρόπους να σε βρει το κοινό σου και να καθιερωθείς ως αυθεντία στο είδος σου.

Το βίντεο ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις του κοινού χάρη στα smart phones που πλέον δίνουν τη δυνατότητα άμεσης αναζήτησης και πρόσβασης.

Η δυναμική που θα έχει στην Ελλάδα το YouTube τα επόμενα χρόνια είναι δεδομένη και πιστεύουμε πως ΤΩΡΑ ειναι η ευκαιρία να το συμπεριλάβεις στην στρατηγική προώθησης σου ως επαγγελματίας γάμου.

Ποιό είναι το άμεσο όφελος για σένα από αυτή την παρουσίαση:

Έχοντας συλλέξει τους φόβους και τους προβληματισμούς που εκφράζουν οι wedding professionals σε σχέση με τη δημιουργία καναλιού στο YouTube, στη φετινή παρουσίαση εστιάζουμε στις ΛΥΣΕΙΣ για κάθε έναν δικό σου προβληματισμό όπως ενδεικτικά:

– Διστάζω να βγω στην κάμερα
– Δεν έχω χρόνο
– Δεν έχω εξοπλισμό
– Δεν ξέρω να κάνω μοντάζ
– Μουσική και πνευματικά δικαιώματα.

Επιπλέον θα πάρεις άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες για το ΤΙ μπορείς να κάνεις στο ΥouΤube ως wedding professional, για να ενισχυσεις το brand σου και να βριες νέους πελάτες

Είσαι έτοιμος/έτοιμη να κάνεις το μεγάλο απαραίτητο βήμα;


Περισσότερα για την Χριστίνα Δουκουζγιάννη:

https://www.youtube.com/makevideogreece
https://www.instagram.com/makevideogreece/